Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type serre / veranda*


Type aanvraag*
Titel:
Naam: *
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Vergelijk serre leveranciers

Snel en eenvoudig offertes bij meerdere leveranciers aanvragen.

Meer over serrebouw


Met een serre heb je het genot van een aangenaam binnenklimaat terwijl je het uitzicht hebt vanaf een veranda of terras. Dat is één van de redenen dat vele mensen kiezen voor de aanbouw van een serre. Een serre is tegenwoordig vooral een vergroting van de bestaande woonruimte.

Keuzemogelijkheden
Bij de bouw van een serre heb je meerdere mogelijkheden. Zo kan je een serre op maat laten maken, en is het mogelijk om een serre in standaard pakketten aan te schaffen. Een standaard pakket is goedkoper in de aanschaf dan een op maat pakket. Daar tegenover staat natuurlijk dat je met een op-maat pakket je eigen serre kan laten ontwikkelen dat perfect aansluit op je huis.

Ook heb je de mogelijkheid om openslaande deuren en ramen in een serre te laten plaatsen, iets wat vroeger bniet gebruikelijk was, maar tegenwoordig gewild is. Je haalt "buiten" zo steeds meer naar "binnen".

Materialen
Om een serre perfect op je huis te laten aansluiten is de keuze voor het materiaal van doorslaggevende betekenis. Vandaar dat vrijwel iedere serre leverancier de mogelijkheid biedt om te kiezen uit diverse materialen. Zo kan je veelal kiezen uit een houten, aluminium of gemetselde serre frame.

Houten serre
Hout heb je in vele soorten. Bij de keuze voor een houten serre is er voor ieder budget en uitstraling is wel een geschikte houtsoort te vinden. Daarnaast biedt hout in zijn algemeenheid veel voordelen, zo is hout:

  • Authentiek en heeft het een landelijk karakter
  • Warm
  • Isolerend
  • Duurzaam

Aluminium serre
Ook bij aluminium serres zijn er mogelijkheden te over qua vormgeving en uitstraling. Zo kent aluminium de volgende voordelen:

  • Sterk
  • Meer lichtinval
  • Leverbaar in vele onderhoudsvrije kleuren

Gemetselde serre
Een gemetselde serre lijkt nog het meest op een aanbouw van een extra woonruimte. Hetgeen een onderscheid vormt is het glasgebruik, dat uiteraad bij iedere serre volop aanwezig is, zo ook bij een gemetselde serre. Voordelen van een gemetselde serre zijn:

  • Veiligheid
  • Sterk

Vergunning
Omdat een serre een aanbouw is zal je een vergunning bij de gemeente moeten aanvragen. Vraag de aannemer die de serre gaat plaatsen om hulp bij het aanvragen van de vergunning. Deze zal je kunnen bijstaan met informatie over afmetingen en veiligheid.

De bouw
Wanneer de keuze voor het soort serre is gemaakt, kan de daadwerkelijke bouw beginnen. De vakman zal aan de hand van uw wensen en behoeften het gehele proces uitvoeren. Van fundering, het plaatsen van de frames tot het inzetten van het glaswerk en de afwerking van het geheel.

Offertes aanvragen
Je hebt bij de aanschaf van een serre dus tal van mogelijkheden om deze geheel aan jouw persoonlijke voorkeuren te laten bouwen. Heb je voor jezelf een beeld hoe jouw ideale serre eruit moet komen te zien?

Wacht dan niet langer en vraag gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan bij serre leveranciers!